JGP Massage

Klassisk massage, behandlande massage och Taktil massage
BehandlingarBoka tid

Om JGP Massage

JGP Massage i Norrtälje logotyp

Peter Pettersson på JGP Massage erbjuder en klassisk helkroppsmassage, behandlande massage eller avslappnande Taktilmassage.  

Peter Pettersson är utbildad till massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut, som har den mest ansedda massageutbildningen för klassisk massage i Sverige. JGP Massage har behandlingsrum centralt i Norrtälje på Bangårdsgatan 2c, men vid önskemål kan massagen även ges på plats, ute på företag.

Peter är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansvarsförsäkrad.

Massage i Norrtälje medlem i Kroppsterapeuterna logotyp
Peter Pettersson massageterapeut i Norrtälje

Behandlingar

Klassisk massage

Klassisk svensk helkroppsmassage är en djupgående massage som utförs med ett antal olika massagegrepp per kroppsdel. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, bröst och nacke masseras och ger avslappning och ökar blodcirkulationen i musklerna.

Taktil massage

Taktilmassage sker med beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett visst rörelsemönster. Massagen aktiverar kroppens Oxytocin och ger en avstressande lugnade känsla.
Behandlingen ges med olja, men kan ske utan olja utanpå ”lättare” kläder.

Behandlande massage

Den behandlande massagen består av den svenska klassiska massagen, triggerpunktsbehandling med pressur (djupt tryck) och myofasciell massage. Du får råd och övningar som passar in i din vardag.

Hitta hit!

Boka massage

Onsdagar
09.00 – 20.00

Kontakt